Per enviar-nos algún comentari o suggeriment adreceu-vos a: www.gruprecerca@hotmail.com



dilluns, 26 de setembre del 2011

PROPERA SORTIDA DIUMENGE DIA 2 D'OCTUBRE

Caminada al puig de la Mola (Olesa de Bonesvalls)
El proper diumenge 2 d’Octubre del 2011, organitzem una caminada al Puig de la Mola. La sortida està prevista a les 8:30 del matí des de la Plaça Fitó del Barri de l’Hospital.
La caminada s’iniciarà al barri de l’Hospital d’Olesa de Bonesvalls i bona part del recorregut seguint la pista que porta a l’Avenc de l’esquerrà serà dins dels límits del Parc Natural del Garraf. Un cop a l’avenc ens enfilarem pel GR-5 amunt fins al cim. Podrem conèixer els fondos que caracteritzen el paisatge calcari del massís del Garraf i la vegetació que hi creix i la pedra seca que s’hi construïa.
Des de dalt del puig de la Mola (534 m), si el dia és clar, podrem gaudir d’una esplèndida vista, al nord de Montserrat, a ponent la depressió del Penedès i la serralada Prelitoral, al sud el mar i la resta del massís del Garraf. Esmorzarem i firmarem el llibre. El cim limita amb quatre municipis: Olivella, Olesa de Bonesvalls, Avinyó Nou i Begues, i amb tres comarques: el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Llobregat.
De baixada, per la pista forestal camí ample i pla, anirem a sortir un altre cop al barri de l’Hospital i on acabarem la caminada
La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar calçat adequat, esmorzar i aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada