Per enviar-nos algún comentari o suggeriment adreceu-vos a: www.gruprecerca@hotmail.com



dilluns, 25 d’octubre del 2010

Fotos LA ROVIROLA 24-10-2010



De pluja no n’hi va haver, tot i que les prediccions eren favorables per que plogués diumenge, potser per això va ser que érem pocs els atrevits a sortir a fer la RUTA DE LA ROVIROLA, tot i que va ser curteta, amb dues hores i escaig varem poder veure el pou del roure, al costat del roure més vell d’Olesa, vam esmorzar i algun que altre rovellonet també va trobar algú.

En el camí vell d’Olesa a Vilafranca, encara es poden veure restes de l’empedrat, és un dels camins més bonics que te el poble, poca gent el coneix, no descartem anar a netejar-lo, per que francament val la pena recuperar-lo. En algun tram que al vegetació s’apodera d’ell , no és gaire transitat, aquí us deixo unes fotos.

Recordar-vos que la propera sortida serà el 7 DE NOVEMBRE 2010



4 comentaris:

  1. La creu que es veu és de terme? I com és que està darrera d'un tancat?
    Què interessant l'empedrat... M'imagino que és de fet el Camí Ral, oi?
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Albert, la propera sortida ho penjarem dilluns que ve, i al Centre Cívic, al panell informatiu, ho podreu veure aquest cap de setmana.
    Gràcies pel vostre interès.

    Hola Xavier, la creu que veus és una reproducció d'una que hi ha a la part posterior del carener de la capella que hi ha al Barri de l'Hospital.
    Abans hi havia, en el mateix lloc que aquesta, la que hi ha ara al vell cementiri del Hospital, de fet el propietari del tancat se la va trobar fa molt de temps i la tenia en el lloc on hi ha ara aquesta reproducció.
    Salutacions.

    ResponElimina
  3. L'empedrat correspon al antic camí vell que anava d'Olesa a Vilafranca, que en un punt enllaçava amb el camí Ral.
    Creiem que aquest pot ser molt més antic que el mateix camí ral, i sí encara conserva algún tram d'empedrat.

    ResponElimina