Per enviar-nos algún comentari o suggeriment adreceu-vos a: www.gruprecerca@hotmail.com



diumenge, 5 de juny del 2011

5-6-2011 CAMINADA ANULADA PER LA PLUJA

Ja va sent costum. Aquesta sortida havia de ser la darrera de la temporada, tot i que es preveu un mes de juny molt suau i sense gaire calor. Pleguem, deixarem passar el que queda de juny, el juliol i l'agost, temps de vacances i molta calor. Aixó no vol dir que no organitzem res fins setembre, no.
Només cal estar a l'aguait al blog per que en tenim unes quantes per organitzar abans de tornar a rependre les caminades dels diumenges.
Ara estem en la intenció d'acabar de reparar el forn de calç d'en Ràfols, ja tenim col·locada la barana de protecció a la part superior, (penjarem fotos), una barana que la vàrem acabar d'instal·lar la setmana passada. Encara manca refer un tros de paret a l'interior, un forat que cal tapar amb pedres i ciment per evitar nous esfondraments.
Hem d'acabar una barraca ja restaurada que només li manca reparar un mur al seu costat i acabar de posar la terra per impermeabilitzar el sostre, molt fàcil.
També hem descobert una nova barraca!!, la 121. Aquesta sorprenentment no la teniem catalogada, a cinquanta metres del barri de l'Hospital, adosada a un marge, és única a Olesa, cal una reparació urgent, ja que està totalment ensorrada, amb totes les pedres a dins, pot ser una nova atracció per al barri degut a la seva proximitat.
Tenim intenció de repetir la caminada nocturna, (a veure si enguany repetim l'éxit de l'any passat, o més) de cara a final d'estiu.
Una de les coses en ment és de fer un passi de fotografíes de les sortides de l'any 2010-2011, que en són unes quantes. 
I de moment aixó és el que tenim!, si teniu alguna activitat pensada o algún sugeriment, només cal que ens ho comuniqueu!!!.
A reveure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada